baja ringan, lembaran galvanis lembaran mesin cnc plasma, peralatan

gantry-CNC-Plasma-Profile-plasma-oxy-fuel-Cutting-Machine741

Gambaran


Mesin pemotong plasma CNC bisa nyirepake logam sing meh ora dioksidasi lan gampang dioksidasi, kayata stainless steel, kuningan, aluminium, lan seng 1-60 mm. Struktur iki gantry. Jangka dawa nduweni macem-macem spesifikasi, kabeh iki nganggo dual-driving, trek longitudinal bisa diatur miturut pangguna. Luwih motong tambahan kasebut yaiku 3000 mm - 6000 mm, dawa longitudinal motong yaiku 3000 mm. Bisa nyetel sawetara obor motong, uga bisa nyetel CNC lan motong linear loro, lan api lan nyala loro. Fitur utamané yaiku sistem kontrol saka jinis iki dilengkapi lan industri PC, bisa nggambar CAD ing titik, iku bisa kanggo trek grafik nalika nglereni.

Aplikasi


Mesin pemotong plasma CNC yaiku peralatan pemotong efisiensi otomatis lan dhuwur. Digunakake ing kabeh jinis karbon, nglereni bahan baja entheng lan etching logam sheet logam presisi ect.

Spesifikasi


ModelPE-CUT-A2PE-CUT-A3PE-CUT-A4
Wilayah Kerja (mm)6000 x 60004000 x 60003000 x 3000
Wilayah Kerja Efektif (mm)5200 x 48003200 x 48002000 x 2500
Otomatis Inflame1 set
NC Cutting1 set
Ngalih Kontrolsawetara
Lifting Height of Cutting≤200mm
Cutting Speed0-3500mm / min
Ketangguhan Pemotongan PotongRa≤12.5μm
Sistem DrivingTiga-Phase AC Motor Dual-DrivingThree-Phase AC Motor Single-Driving

Pilihan Item


1) CNC Plasma power supply 60A / 100A / 160A / 200A / 400A / 600A / 800A / 1000A

2) obor pemotongan lebih sesuai dengan kebutuhan pelanggan

3) Piranti opsional liyane

Item Ora Ana.Gambaran
Pandhuan LengkapRak Berikat Tunggal, 3M One Section
Pandhuan LengkapRack Toothhed Double, 3M One Section
Tambah plasma obor 
Cutting torch Collision Avoidance SystemKalebu Deteksi Tabrakan
Eklectic Button Height Controllerkanggo Flame Cutting
Capacitive Height Controller and Auto-Ignitionkanggo Flame Cutting
Arc Voltage Height Controllerkanggo Plasma Cutting
Beeline Three-Cutting TorchKhusus kanggo Bevel
Poewe Spraying Device Lineation

Fitur Produk


1) Sistem drive yaiku drive langkah domestik, uga bisa migunakake drive sistem impor saka Jepang Panasonic AC / drive servo kanggo nggawe mesin luwih mulus, kecepatan variasi sing luwih akeh, wektu percepatan cekak;

2) Ngangkat awak nganggo struktur paduan aluminium, panggunaan guide linear berorientasi lift, angkat sekrup bola kanggo ningkatake panggunaan upgrade;

3) Gampang nggunakake sistem pemrograman otomatis kanggo program NC ora maneh rumit.

4) Sistem kontrol CNC nggunakake sistem kontrol dikembangaké kanthi cepet, kanthi saiki stabilitas paling apik lan kekebalan gangguan sing luwih dhuwur.

5) Beam: diadopsi struktur dilas tabung persegi, kanthi rigidity apik, presisi tinggi, bobot cahya, karakteristik inertia cilik. Kabeh bagian sing dilas kanggo stres ngurus VSR, kanthi efektif bisa nyegah deformasi struktural;

6) Drive vertikal lan horisontal: nggunakake rak presisi lan pinion (7 presisi) transmisi. Pedoman garis lurus horizontal sing diimpor saka Taiwan, minangka ril guide vertikal sing digawé saka ciri-ciri mesin presisi, kanggo njamin operasi mesin kanthi presisi apik, tahan lama, resik lan éndah; reducer gear reducer planetary, bisa njamin akurasi lan keseimbangan;

7) Geser drive vertikal (pigura sisih): loro ujung roda guide horizontal cekap, nyetel pigura drive ngisor tingkat eksentrik saka pemadatan rel, supaya mesin kasebut minangka gerakan kanggo njaga orientasi stabil. Dilengkapi karo pengumpul bledug, tansah ngikis lumahing ril sepur sing diumpet;

Packaging & Delivery


1. Prompt ngirim ing dina banget.

2. Agen logistik canggih lan profesional.

3. Tim pengemas lan disiplin sing disiplin.

4. Layanan sawise-sale: Sembarang pitakonan utawa masalah sawise nampa produk, please feel free to hubungi kita.

Masalah bakal ditangani kanthi cepet.

Keunggulan Kompetitif


1. We offer produk kualitas dhuwur ing competitive price ing cepet delivery.

2. 100% pass khusus dijamin.

3. Good after-sale service.

4. Istilah pembayaran fleksibel lan Untraceable.

5. Produk kami wis diekspor menyang Jerman, Norwegia, Polandia, Finlandia, Spanyol, Inggris, Prancis, Rusia,

Amerika Serikat, Brasil, Meksiko, Australia, Jepang, Korea, Thailand, Indonesia, Uruguay lan akeh negara liyane.