mini gantry cnc plasma cutting machine / cnc gas plasma cutter

mini gantry cnc plasma cutting machine / cnc gas plasma cutter

mini gantry cnc plasma cutting machine / cnc gas plasma cutter


Deskripsi Produk

Mini Gantry Style CNC Flame Plasma Cutting Machine diluncurake dening JIAXIN

ZZ-Lcollection karo kaluwihan ékonomis lan nyaman nyedhiyakake sawetara nglereni, nglereni piring sing kandhel lan dhuwur bisa diterapake, dhuwur

-intensitas, hemat energi lan ruang-daya fitur sing luwih nggunakake kinerja peralatan. Alat lan balok mesin kasebut

saka paduan aluminium kualitas apik sing anti-cacat, tahan lama, ekonomis lan prayoga sawise mbuwang stres lan nguripake

oksidasi.It jenis peralatan pemotong CNC kanthi efisiensi dhuwur lan presisi tinggi, lan bisa nyuda intensitas tenaga kerja. Digunakake sacara wiyar ing proses piring logam potong ing industri manufaktur mesin, lan bisa nempel baja, stainless steel, aluminium, coppper

proses piring logam potong ing industri manufaktur mesin, lan bisa ngiris baja, stainless steel, aluminium, coppper lan akeh jinis logam non-ferrous.

Fitur


1.Samulya nduweni struktur aluminium paduan khusus ganda, lan alloy aluminium wis diproses kanthi perawatan reresik relief lan proses oksidasi permukaan sing ngidini rigidity tinggi, intensitas dhuwur lan korosi nolak lan njamin presisi operasi.

2. Longways digunakake gaya drive pindho kanggo mindhah supaya tetep nglereni Gamelan lan kanthi presisi apik.

3. Gerbong sing digunakake T rail utamane kanggo rak presisi dhuwur. Sawijining lumahing kerja wis digawe kanthi proses grinding, sing ndadekake mesin kerja kanthi stabilitas lan presisi sing dhuwur.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Panggonan Asal: shandong, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V
Rated daya: 400W
Ukuran (L * W * H): 3280 * 760 * 960
Bobot: 1100kg
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: setahun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Jeneng: CNC Plasma Cutting Machine
Model: ZZ-2040G-ST / ZZ-2540G-ST / ZZ-2040G-ST2 / ZZ-2540G-ST2
Efek motong: 1500 * 3000mm / 2000 * 6000mm.
Panjang Track: 4000mm.
Alat Kuantitas: Siji Alat.
Opsional Torch Quantity: Plasma / Flame / Plasma + Flame.
Gaya Transmisi: Rak lan Gear.
Pindah cepet: 0-4000 / 6000mm / min.
Kekandelan motong: gumantung marang sumber plasma.
Flame Auto Igniter: Termasuk ing Flame Device.