pipa logam sistem kontrol anyar, mesin pemotong plasma tabung cnc dengan rotary device

China 1325 Plasma Cutting Machine Metal Cutter Mesin CNC

Deskripsi Produk


JIAXIN-1325P CNC Plasma Cutting Machine description

Industri sing ditrapake

Baling Bangunan, Konstruksi Peralatan, Peralatan Transportasi, Industri Aerospace, Bangunan Jembatan, Industri Militer, Tenaga Angin, Baja Struktural, Kontainer Boiler, Mesin Pertanian, Kabinet Elektronik Chassis, Produsen Elevator, Mesin Tekstil, Perlengkapan Perlindungan Lingkungan, dll.

Bahan sing ditrapake

Aluminium, Tembaga, Titanium, Nikel, Besi, Kaca galvanis, Baja putih, Titanium piring, Baja karbon, Baja tahan karat, Baja paduan, logam komposit

Parameter Teknis


Parameter Plastik CNC Cutting Machine

ModelJIAXIN-1325PJIAXIN-1530P
Ukuran Cutting1300x2500mm1500x3000mm

Cara motong

Plasma
Kecepatan lelungan maksimum0-50000mm / min
Kacepetan nglereni0-8000 mm / menit
Nggawe akurasi≤0.1mm
Dhuwur kontrolTHC (Torch Height Controller function)
Motong kekandelanMiturut sumber daya (4-200mm)
Gas pemotonganAir
Tekanan gas0.4-0.8Mpa kanggo daya plasma normal
Sistem drive Dual drive
Servo motorStepper Motor lan driver / Servo (Opsional)
X, Y sumbuKualitas Tinggi Rack & Pinion lan Taiwan linear rail
Otomatis kontakAR235
Daya40A / 45A / 60A / 63A / 65A / 85A / 100A / 120A / 160A / 200A / 260A
Tegangan220V / 380V
Sistem KontrolMiwiti
Transfer FileUSB

Keuntungan Produk


JIAXIN-1325P CNC Plasma Cutting Machine

1. Mesin pemotong plasma CNC dengan kecepatan pemotongan cepet, presisi tinggi, lan biaya sing murah.

2. Mesin pemotong plasma CNC dengan struktur tegas. Kanggo tetep gampang operate lan tahan lama kanggo digunakake.

3. Cacah irisan tipis lan tidily lan bisa nyegah pangolahan liyane.

4. Sistem konfigurasi CNC tinggi, kinerja arc-striking otomatis lan stabil.

5.Kanthi nganggo peralatan iklan liyane, padha mbentuk baris produksi iklan sing rampung ngatasi masalah mode manual sing sarat.

6.Can potongan piring logam iklan huruf pencahayaan 3D lan profil profil suling dengan presisi pemotongan tinggi. (Daya listrik USA opsional).

7.Support file router standar G kode sing digawe dening piranti lunak kayata ARTCUT, CAXA, ARTCAM lan TYPE3. Diubah déning piranti lunak tartamtu, uga bisa maca file DXF sing metu saka AUTOCAD, Sistem kontrol, nganggo flash disk U kanggo ngganti file pangolahan, gampang lan trep kanggo operate.

8. Sistem kontrol wiwitan lan Mulai fungsi THC (Torch Height Controller).

Packaging & Shipping


JIAXIN-1325P CNC Plasma Cutting Machine Pembayaran / Pengiriman / Pengepakan istilah

Syarat pembayaran: T / T Pembayaran 30% kanggo simpenan, sawise mesin rampung, kita bakal njupuk video testing kanggo sampeyan mriksa mesin, sawise sampeyan puas mesin sampeyan mbayar kiwa 70% pembayaran. Banjur kita bakal ngirim mesin.

Syarat pengiriman: Ing 7 dina kanggo produksi, kita bakal ngatur pangiriman sawise nampa pembayaran total.

Istilah pengeboran:

Kapisan, Dikemas mesin nganggo lembar plastik kanggo mbusak lan mbebayani.

Kapindho, banjur sijine mesin ing kasus plywood kanggo safety lan clashing.

Katelu, Transportasi kasus plywood menyang wadhah.

Layanan Kita


1.Sadurunge-sale, kita bakal nyoba kanggo sinau sampeyan babagan spesifikasi CNC Plasma Cutting Machine kita lan apa karya sampeyan bakal nindakake. Banjur kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan. Banjur bisa konfirmasi sing saben customer bakal njaluk machine sing dibutuhake nyata.

2.Sawise produksi: kita bakal ngirim foto mesin nalika nggawe. supaya pelanggan bisa ngerti rincian liyane babagan prosesi nggawe mesin. lan menehi saran.

3. Sadurunge pengiriman, kita bakal njupuk foto pangiriman lan video kerja mesin, Mesin bakal diuji lan diatur sadurunge dikirim.

4. Sawise pengiriman: kita bakal mbantu sampeyan mriksa nalika mesin tiba ing pelabuhan laut lan kira-kira tanggal rawuh. supaya pelanggan bisa ngerti kapan bakal teka lan nggawe persiapan sing cukup.

5. Sawise rawuh: kita bakal konfirmasi karo pelanggan manawa mesin ing kondisi apik. lan weruh yen butuh bantuan babagan mesin operasi.

6. Babagan latihan: ana mesin operasi manual lan video babagan carane nggunakake machine.If sampeyan duwe pitakonan babagan. kita bakal duwe insinyur kita kanggo mbantu sampeyan nginstal lan ngajar carane nggunakake liwat Skype, Calling, mail utawa cara Online liyane. Yen sampeyan perlu, kita uga bisa menyang lokasi, kanggo mbantu sampeyan operate.

7. Babagan babar pisan: kita nyuplai garansi 2 Taun kanggo kabeh mesin. Yen ana bagian saka mahcine sing rusak. kita bakal ngganti kanggo sampeyan gratis sak periode garansi.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 380V 220V Opsional
Rated Daya: 4KW
Ukuran (L * W * H): 33800x2280x1500mm
Bobot: 1500kg
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 2 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Jeneng produk: CNC Plasma Cutting Machine
Wilayah Apa: 1300x2500 (Opsional)
Kacepetan pamotongan: 0-8000mm / min
Kacepetan mlaku: 0-50000mm / menit
Motong: 1-30mm (gumantung ing bahan)
Plasma daya: 45A-200A (China / USA)
Plasma Sumber: China Huayua / USA Hypertherm
Sistem Kontrol: Beijing START
THC: HYD / Angtai