mesin anyar pemotong mikro CNC, mesin pemotong cnc plasma portable

murah cnc sheet metal baja besi plat plasma plazma pemotongan mesin harga

Keterangan


Mesin pemotong plasma CNC China kalebu sumber Daya sing nganggo kontrol, Sistem Re-sirkulasi banyu manawa dibutuhake lan obor sing dirancang kanthi apik. Prinsip dhasar kasebut yaiku busur sing dibentuk ing antarane elektroda lan potongan-potongan karya sing dideskripsikake kanthi noda tembaga, tembaga. Iki nambah suhu lan kacepetan emisi plasma saka muncung. Suhu plasma luwih saka 20.000 ° C lan kecepatan bisa nyedhak kacepetan swara. Nalika dipigunakaké kanggo nglereni, aliran gas plasma tambah supaya jet plasma jero sing nembus nglewati material lan bahan molten dibuang ing plasma efflux.

Aplikasi


Bisa nyirep kabeh logam konduktif listrik kaya SS, CS, Tembaga, Aluminium, Inconel, Titanium, dll. Logam kaya Stainless Steel & Aluminium ora bisa dipotong dening Oxy - Asetilena minangka logam bereaksi karo oksigen nalika nglereni kanggo mbentuk oksida sing titik lebur luwih dhuwur tinimbang suhu saka api Oxy-Acetylene. Suhu Plasma Plasma luwih saka 20.000 oC kanthi aliran kecepatan dhuwur sing ngetokake kabeh logam kanthi rapi banget kanthi kecepatan dhuwur.

Potong logam sing ditambahi, dicithak utawa disaring
Potongan nonlinear lan beveling kanggo nyiapake pinggiran sadurunge welding
Gouging bisa ditindakake kanthi ngganti nozzle
Pilihan tangan lan opsi jaran sing ana ing tangan
Plasma awake nganti 70 mm / gas nganti 150mm

Fitur:


Inverter LGK adhedhasar kontrol analog / digital & sistem HMM arcing terpadu sing ningkatake efisiensi lan ngowahi karakteristik
Konsumsi daya rendah - Desain optimalisasi transformator inti ferit kanthi kualitas laminasi CRGO (Cold Rolled Grained Oriented) kanggo ngamanake konsumsi daya sing kurang ing 100% siklus tugas
Faktor Daya Listrik - Kapasitas koreksi faktor daya njamin Daya Faktor 0.85 - 0,90% njamin konsumsi daya paling rendah
Kontrol Daya Tanpa Kekarep - Daya dikontrol ing langkah-langkah ing dhuwur kapasitas mesin kanggo daya daya lengkap
Gampang Arc Arc - Tegangan tegangan tinggi sing mbukak kanggo nampung busur sing gampang katon
Safety against Fluctuation & Overload Voltage - Sumber daya sing dilindhungi kanthi lengkap babagan fluktuasi volatil & overload ditambah karo interlocking safety lengkap kanggo obor proteksi marang udara lan banyu gagal
Gampang Operasi - Gampang operate lan njaga obor obor kanggo kenyamanan operator
Kapasitas Motong Dhuwur - Desain obor sing apik banget nawakake kapasitas pamotongan sing luwih dhuwur ing output daya sing kurang
Long Life of Consumables - Desain obor njamin umur dawa. elektroda lan nozzle
Dross Free Cuts - Meh vertikal, dross free cuts karo minimal kerfs width
Panjang Kabel Panjang - Standar Kabel obor panjang 7 meter dengan pilihan kanggo manambah nganti 30 meter
Powder Coated Chassis & Panel - Desain yang kuat dengan sasis berlapis serbuk & panel memastikan umur panjang di kondisi situs juga

Spesifikasi


NOparamèterJIAXIN1530
1Kecepatan kerja10m / min
2Wilayah Processing1500mm * 3000mm
3THCYa
4Bahan pangolahanpiring wesi, piring aluminium, lembaran galvanis, piring putih, piring titanium
6Kekuatan proses0.5-25mm
7Kacepetan nglereni0-8000mm / min
8daya8.5KW
9tegangan input3-phase 380V
10frekuensi daya50Hz / 60hz
11Plasma saiki63A LGK
12SaikiAC
13Frekuensi jangkoanfrekuensi medium
14Mode Transfer FileAntarmuka USB
15Mode KerjaUntreaking Arc Arc
16Lebar pemotongan efektif1500mm
17Dawa pemotongan sing efektif3000mm
18Timbangan pemikiran yang efektif25mm
19Sistem kontrolSTART controller
20Mesin RunningGear rack / rail wheel
21DriverStepper motor & driver 12NM
22Sistem kontrolDSP Handle
23Basa CommandG-code
24DianggoPemotongan logam
23Wektu pengiriman7-14 dina

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: phase 220v-1phase utawa 380v-3
Rated Daya: 2.2kw
Ukuran (L * W * H): 3.3mterx2.2meterx1.5meter
Bobot: 1000kg
Sertifikasi: CE lan ISO certificate
Garansi: Long life time
Layanan sawise-sales: Pusat layanan luar negeri sing kasedhiya
Wilayah: 1500mm * 3000mm
Transmisi: Gear Gear saka Taiwan
Plasma saiki: 63A
Tipe Pendinginan: Banyu-cooling
Awak mesin: Welded
Lunak lingkungan: Windows 98/2000 / XP
Sistem Kontrol: DSP (USB)
Compatible CAD / CAM Softwares: Ucancam V8
bobot reged: 1000kg
ukuran reged: 11.0cub

, ,