plasma cnc 5 axis pipa baja otomatis mesin pemotong

Rotating Shaft CNC Circle Tube Low Cost CNC Plasma Cutting Machine

Pemotongan pipa


Parameter teknis saka Plastik CNC 5 Axis Otomatis Pipa Mesin Pemotongan Mesin

Diameter pipa ditrapake: Φ50-Φ600 / 800/1200 / 1500mm

2.Kutebalan tembok pipa: 1-8mm (plasma cutting) utawa minangka per generator plasma; 5-60mm (nyukur geni)

3. Kacepetan Cutting: plasma cuttingspeed: 50-3800 mm / min;

kacepetan nyala nyala: 50-750mm / min

4. Jumlah sumbu ing kontrol: 3-6 Axes

Sumbu poros kerja rotasi (X)

Nglerahi potongan karya pisanan ing sumbu sumbu gerakan aksial (Y)

Potong obor ing sadhuwure potongan karya sumbu sumbu aksial (Z)

Potong obor ing sadawane potongan kerja ayunan sumbu radial (W)

Nglereni tegangan take off lan pendarat (U)

Motong nozzle strength metu lan tarik bali sumbu (V)

5.Angle of bevel: pemotongan plasma ± 45 ° (luwes), nyukur geni: ± 60 ° (luwes)

6. Cutting Pipe length: ≤12000mm

7. Pompa beban berat maksimal: 4000KGS

8. Sistem CNC: IPC asli ngimpor

9. Kontrol cara: kontrol CNC lengkap karo layar tutul & antarmuka man-machine

10. Katrangan integral saka mesin:

Kesalahan Pindah Potret: ≤ ± 0.2mm / 1000mm

Nguripake Angle Error: ≤1 ° per 180 °

Kualitas lumahing: Bersih lan ora ngombe

Ketepatan akurasi posisi: ≤ ± 0.3mm

Konfigurasi Dasar Plastik CNC 5 Axis Pipa Baja Otomatis:

Pipa NC Profil mesin potong utamané kasusun saka sistem kontrol, sistem lengan mesin, unit nyopir, unit clamp, unit pangrojong, ril guide, sistem saluran napas, lemari kontrol lan tabel operasi, lan liya-liyane. Siji sistem pemotongan nyala (kalebu pemotongan plasma ) diwenehake minangka sistem pemotongan utama. (Utawa per request customer)

Precision posisi

(1) X Paksi()
Sistem pengemudiNgemudi nganggo kotak gear pas lan pasangan roda gigi
Pdt0.01-8r / min
Servo motorPanasonic motor
Precision posisi± 0.1mm
(2) Y Axis()
Sistem pengemudiNgemudi karo kotak gear Precision, transmisi kanthi peralatan lan rak
Panjang trek kanggo nglereni sirah (Max travel stroke)12000mm
Servo motorPanasonic motor
Precision posisi± 0,2mm
(3) Z sumbu()
Sistem pengemudiNyopir kanthi kotak gear tepat
Sudut swing± 60 °
Servo motorPanasonic motor
Precision posisi± 0.1mm
(4) W Sumbu()
Sistem pengemudiNyopir kanthi kotak gear tepat
Sudut swing± 60 °
Servo motorPanasonic motor
Precision posisi± 0.1mm
(5) U Axis()
Sistem pengemudiNyopir kanthi kotak gear tepat lan sekrup bola
Stroke saka kepala nglereni400mm
Servo motorPanasonic motor
Precision posisi± 0,2mm
(6) V sumbu(√)
Kothak gear presisi, transmisi bola sekrup
Motong munggah lan mudhun stroke100mm
Servo motor Panasonic motor
Ketepatan posisi± 0,2mm

Pirsani Manual Produk (ilang).

Bevel sudut maksimum: arah vertikal lan horisontal ± 60 °

Ibune Orthogonal numpak bukaan pamotongan tabung
Sudhut cetha minimal: ± 30 °Pembukaan tabung penyisipan tabung ibu ortogonal
Regulasi laju kecepatan tanpa langkah stepless otomatisPipa cabang sisih pipis Orthogonal lan oblique
Continuous Cutting SetPemotongan pipa basa ibu eksotis dan oblique
Setelan pojok sing tetep lan tetepCabang-cabang pemotongan eksternal ortogonal dan oblique
Pipa vertikal lan pemotongan sisi slopePipa intersection ibu pipa multi-tabung mbukak pasuryan
Pipa irisan bias ngarepPipa cabang potongan sisi pipa multi pipa
Pipa bias ngarep mbukak permukaan eksotis eccentricNguasai teknik laut ing ujung bias pemotongan tabung
Pipa ibu persegi panjang pemotongan permukaanWelding elbow tube, "shrimp" oblique section cutting
Pusat kontrol ibu, nyebabake eksentrikpipa ovality error tracing otomatis

Set safety

1). Setel pindah mesin nduweni piranti posisi watesan utawa piranti njaga safety ing posisi tartamtu.

2). Piranti mungkasi darurat ing posisi tartamtu.

3). Pirsani operator manual kanggo njaga safety sumber plasma.

4). Mesin, sumber daya pamotongan kudu grounding, sistem kontrol uga kudu ngisolasi lan grounding (C tipe grounding, grounding resistance under 10Ω)

Lingkungan Kerja Plastik CNC 5 Axis Otomatis Pipa Pemotongan Mesin Baja

1). Sumber daya: 3-phase 380V ± 10%

2). Frekuensi: 50Hz

3). Panggonan: Indoor

4). Suhu: 0 ℃ ~ 40 ℃

5). Asor relatif: ≤95% tanpa kondensasi

6). Instalasi: Struktur konkrit, ketebalan beton basa ≥ 200mm.

7). Gas plasma (kanggo baja karbon): O2 / Air

Tekanan lan aliran gas plasma:

O2: 0.8Mpa, aliran> 4.3m3 / jam

Banyu: 0.8Mpa, ora lenga lan banyu, mili> 10.0m3 / h

8). Tekanan oksigen 0,7-1,0 MPa

FAQ


Q: Apa mesin sampeyan bisa disesuaikan?

A: Ya, kita produsen profesional khusus ing welding otomatis

peralatan luwih saka 10 taun, kita duwe desain kuwat & tim technical,

kita bisa ngrancang lan ngasilake miturut kebutuhan sampeyan.

T: Carane njaluk kutipan sing akurat?

A: Mangga nyedhiyani rinci ing workpiece kayata drawing, thickness and width.

T: Apa biaya pengiriman saka China menyang negara sampeyan?

A: Kita bisa ngirim mesin menyang pelabuhan utawa alamat lawang dening segara utawa pesawat.

Mangga nyuwun pangapunten dumateng pelabuhan utawa alamat ingkang paling cetha kanthi kode pos. Kita duwe agen pengiriman dipercaya

kanggo njamin pangiriman sing aman, trep lan pas wektune.

Q: Istilah pembayaran, MOQ, garansi, FOB ...

A: Istilah pembayaran: Pembayaran mudhun 30% saka pesanan dening T / T, saldo 70% kudu dibayar

pangiriman.

Nominal minimum minuhan: 1 set, FOB Qingdao.

Wektu pengiriman: kira-kira 45 dina sawise ditampa kanthi urutan formal lan 30% simpenan.

Garansi: 12 wulan pengiriman. We offer layanan online 24 jam sedina muput, Skype,

Email etc. Sampeyan bisa hubungi kita kapan wae, yen cepet, hubungi kita.

T: apa pakete?

A: Kasus lapis fumigasi kanthi film bungkus.

Q: Apa sampeyan menehi piwulang & latihan?

A: Latihan ing pabrik pemasok.

T: apa kebijakan kanggo njamin lan pecah bagean?

A: Jangka wektu peralatan sak njamin setaun setahun, sak wektu iki bagean sing pecah lan suku cadang

sing disebabake kualitas bisa ditawarake gratis.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 380v
Rated Power: 2.0-3.0kw
Ukuran (L * W * H): 4.0 * 1.2 * 1.7m
Bobot: 2.0-3.0t
Certification: other
Garansi: 12 wulan
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Tipe: Plastik CNC 5 Axis Otomatis Pipa Mesin Pemotongan Mesin
Model: HYSD
Sumber pamotongan: plasma lan gas
Ketebalan plasma potong: saben plasma daya
Kekandelan motong gas: 5-120mm
Kapasitas mawa: maksimal 6t
Panjang potongan kerja: max 12m
Sistem CNC: IPC
Sistem Driving: Servo lan AC motor
Diameter panggilingan: 50-800mm

, ,