cnc plasma kanggo pipa logam lan pipa, mesin cnc plasma

piring cnc plasma cutting mesin cilik kanggo nggawe mesin pemotong moneyplasma

Deskripsi Produk


1.Machine Fitur tabung plasma cutter

1. Beam nggunakake desain struktural ringan, kanthi struktur rigiditas sing apik, bobot ringan.

Struktur gantri, sumbu Y yang dipakai dual-driven dual-motor system, X, Y, Z sumbu semua menggunakan rel dual-straight yang membuat mesin mengendarai lancar dengan presisi tinggi.

3. Nggawe ing motif tiga dimensi karakter LED, trough panel logam lan lantai nglereni, akurasi bisa tekan indikator apik. Yen dilengkapi sumber plasma Amerika Serikat HYPERTHERM mesin bisa tekan ambang.

4.Equipped karo liyane iklan advertise (blister / engraving machine). Nganyari efisiensi kaping pirang-pirang

5. Tutuk cangkem iku cilik, apik, lan ora ngolah sandhangan kapindho.

6.Tapi bisa digunakake kanggo sheet wesi, lembaran aluminium, lembaran galvanis, piring baja seratus, piring logam.

7. Sistem kontrol numerik dhuwur, busur sing nyetak otomatis, kinerja stabil.

8.Support Wentai, Astronautics Haire, ARTCAM softwares, Type3 ngasilake standar cara kode G, uga bisa ngganti software kanggo maca piranti lunak AUTOCAD ngasilake dokumen bentuk DXF.

2.Advantage pemotong plasma tabung

a. mesin duwe fungsi THC.

b. nglereni kacepetan luwih dhuwur tinimbang cnc router.

c. bisa uga nambah geni kanggo luwih ketebalan.

3. Parameter teknis  pemotong plasma tabung

GambaranIGL-1325
Ukuran kerja1300*2500
Material digunakakeBaja, aluminium, stainless steel
Welasan sumbu Z100mm
Kekuatan bahan kerja0.5-30mm
Plasma PowerHUAYUAN, Cut Master, Thermal Hyper
Input saiki60A, 80A, 100A, 120A, lan liya-liyane
Akurasi Pemotongan Plasma+ 0.5mm
Repeatability0.05mm
Kacepetan nglereni0-8m / min
Tegangan input380V 3Ph utawa 220V, 3Ph (Disesuaikan kanggo sampeyan)
TransmisiRack pinion
Sistem pengemudiSistem Stepper
Frekuensi daya50HZ
Pangiriman fileUSB (antarmuka)
Mode KerjaBusur busur mbanting
Cara coolingKanthi pompa banyu lan tank nyedhiyakake cooling banyu sirkulasi
Panuntun alurPrecision square rail
Ngirim caraTaiwan diimpor bola
KomandoG kode, * plt
Tipe tabelGigi lan meja banyu
Loading weight1200KGS

Perusahaan pipa pemotong tabung


Kerang kulit mesin lan produk elektronik, pratandha iklan, kerajinan, kebun wesi, pabrik mobil, bangunan kapal, aksesoris listrik, papan pemotongan.

Sampel pemotong plasma tabung


pemotongan tabung plasma tabung


FAQ


Q1: Carane njaluk model sing paling cocok karo rega sing kompetitif?
Mangga ngomong apa bahan sing arep dipotong?
Lan apa ukuran MAX sing diukir? Apa ketebange Max.cutting sampeyan? sampeyan bakal weruh kula gambar gambar sampeyan?

Q2: Piye carane sistem kontrol perusahaan sampeyan?
Kita nyiyapake DEPARTEMEN KONTRAK KUALITAS ing jero pabrik. Mulane ana kontrol ketat kanggo saben proses, lan kita wis ngatur standar kanggo proses welding, proses mesin, proses perakitan, proses manufaktur lan proses packaging, lan liya-liyane.

Q3: Apa mesin teka karo piranti lunak?
We offer software fastcam gratis karo mesin

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 380V 220V Opsional
Rated daya: 5.5kw
Ukuran (L * W * H): 1300 * 2500mm
Bobot: 1500kg
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 2 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Model: IGP-1325
Power Supply: HWAYUAN / American HYPERTHERM (HPR) / Amérika THERMADYNE
Bahan pemotongan: Logam Stainless Steel Karbon Baja Aluminium
Ketebalan panahan: 1-30mm
Kecepatan pamotongan: 0-10000mm / menit
Sistem kontrol: DSP / START Sistem Kontrol
Keyword: plasma cnc cutting machine