mesin pemotong plasma JIAXIN-1325 1330 1530 mesin pemotong digawe ing china karo rega apik

Mesin canggih pemotongan cnc plasma ekonomis kanggo baja karbon logam

Fitur Standar Utama


Wilayah kerja: 1300 * 2500mm

Jenis tabung laser: tabung laser co2 normal, 2500 jam kerja, wektu njamin 3 wulan

Mode Kontrol: antarmuka USB

Ekspor berkas Software: DSP5.3

Perangkat lunak desain file kompatibel: Photoshop, Corel draw, AutoCAD, dsb

Orbit mekanik: Orbit merek Taiwan, kanthi presisi dhuwur lan wektu urip dawa.

Tipe motor lan driver: Langkah motor lan pembalap langkah

Tipe cooling: chiller

360 degree slope engrave: Support

Parameter Teknis


Daya laser:      100W
Tipe laser:Tabung kaca CO2
Daya listrik:AC220 ± 10, 50 HZ / utawa AC110 ± 10, 50 HZ

Wilayah kerja:

1300 * 2500mm
Kecepatan obah maksimal:1500mm / s
Worktable:Meja kerja sisir madu (utamané ukiran lan potongan-potongan cilik)

/ pisau aluminium (engraving and cutting)

/ tabel normal (ukiran) (opsional)

Precision Panggonan:<0.01mm
Min mbentuk karakter:Karakter: 3x3mm, huruf: 2x2mm
Operasi suhu:5 ° C-35 ° C
Kelembapan5% -95% (tanpa banyu berendam)
Résolusi résolusi:4500dpi
Konfigurasi kontrol:DSP5.3
Antarmuka pangiriman data:USB (offline)
Lingkungan sistem:WINDOWS 2000 / WINDOWS XP / windows 7
Cara cooling:Sistem pendinginan lan proteksi banyu
Format grafis sing didhukung:Berkas sing CorelDraw, Photoshop, AutoCAD bisa ngenali

(BMP, GIF, JPGE, PCX, TGA, TIFF, PLT, CDR, DMG, DXP, PAT,

CDT, CLK, DEX, CSL, CMX, AI, WPG, WMF, EMF, CGM, SVG,

SVGZ, PCT, FMV, GEM, CMX etc.)

Piranti lunak sing kompatibelCorelDraw, AutoCAD, Photoshop, software laser cut
Motong kekandelan0-20mm uga (gumantung ing materi sing beda)
Pemisahan warnaPemisahan nganti 256 werna
Ukiran sing kerdilYa, slope bisa dirancang kanthi runtut
Nyuwek banyu nylametakeya
Ukuran mesin kabeh3160 * 2000 * 1230mm
Bobot reged500kgs
pengepakanKasus Plywood (kasus kayu veneer untuk ekspor)
Opsional bagean1. Tipe laser RECI (jam 8000-10000 jam)

2. Pompa daya luwih gedhe (100w, 130w, 150w etc)

3. Sistem cooling dhuwur-kelas (saka 100w utawa luwih gedhe tinimbang 100w luwih apik kanggo milih iki)

4. kepala loro utawa luwih

5. Cylinder rotary clamp (kanggo silinder bahan digunakake. Kaya tuwung, pen, botol, etc)

6. clamp rotary ora tetep

7. servo motor

8. Red pointer

9. Bola sekrup transfer

10. Sistem pamakanan otomatis dll.

Cathetan:

Ndhuwur iku opsional utama, ora kabeh mesin sing bisa nambah opsional,

hubungi kita, kita bakal menehi saran, thanks

Industri sing ditrapake:

Advertisement pratandha lan tandha iklan, industri kerajinan, aksesoris kristal, motong kertas, industri kayu lan pring, industri printing, industri pakaian lan kulit, industri garmen, industri dekoratif, nggawe bingkai foto lan liya-liyane.

Bahan sing ditrapake:

Piranti warna ganda, kaca organik, kaca, akrilik, kayu, kertas, kulit, kain, karet, marmer, granit, ubin keramik, cangkang lan bahan non-logam liyane, protaktor layar ponsel.

Layanan Kita


Aksesoris gratis: Software, manual, buku, video cd, kontrol USB

1.Pro-sales service
A. Ngasilake sampel gratis
Kanggo free sample making / testing, monggo kirim sampel utawa produk CAD Graphics menyang perusahaan kami ing China. Coba sadurunge tuku.

B. Desain Solusi Progress
Miturut kebutuhan pangolahan produk pelanggan, kita bisa ngrancang solusi unik sing ndhukung efisiensi manufaktur sing luwih dhuwur lan kualitas pangolahan luwih apik kanggo pelanggan.

2.Sawise-dodolan layanan:
Latihan kanggo nginstal (3 opsi):
A. Kita bakal nyedhiyakake mesin kanthi latihan video lan manual pangguna ing basa Inggris kanggo nginstal, operasi, pangopènan lan pemotretan, lan bakal menehi pandhuan teknis kanthi e-mail, fax, telepon / MSN / ICQ lan liya-liyane, nalika sampeyan ketemu sawetara masalah instalasi, nggunakake utawa nyetel.
B. Sampeyan bisa teka ing pabrik kanggo latihan. Jingwei bakal nawakake panuntun profesional. Pelatihan tataran langsung lan efektif. Kene kita wis nglumpukake peralatan, kabeh peralatan lan fasilitas pengujian, uga bakal nyedhiyake accomadation sak periode latihan.

C. Yen masalah ora bisa ditanggulangi ing baris, insinyur kita uga njaga mesin jaban rangkah.

Rincian cepet


Bahan Terapan: Akrilik, Crytal, Kaca, Kulit, Kertas, Plastik, Karet, Kayu
Tipe Laser: CO2
Area pemotongan: 1300mm * 2500mm
Cutting Speed: 36000mm / min
Format Graphic Supported: AI, BMP, DST, DXF, DXP, LAS, PLT
Kawontenan: Anyar
Cutting Thickness: 0-6mm
CNC utawa Ora: Ora
Mode Pendinginan: Cooling Banyu
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Sertifikasi: CE
Mode saiki: Langsung
Cara nyopir: Otomatis
Bahan pemotongan: Kabeh jenis logam
Power Supply: 63A Huayuan
Layanan sawise-sales: Ora ana layanan jaban rangkah sing disedhiyakake