Tipe mesin pemotong api plasma

Gantry Type CNC Plasma and Flame cutting machine for ship yard building from Shanghai Laike - Tayor Cutting Machinery

DESCRIPTION


Mesin potong CNC minangka piranti sing didedikake kanggo macem-macem baja karbon, stainless steel, aluminium, tembaga lan bahan logam liyane. Peralatan ing industri komputer kontrol, nganggo busur plasma suhu dhuwur utawa nyukur api ing piring bisa dipotong ing grafis lan teks, digunakake kanthi manufaktur galangan kapal, manufaktur kapal tekanan, manufaktur mesin, industri pangolahan baja.

Nalika nggunakake motif busur plasma, ora mung bisa nyirep baja karbon, nanging uga ngethok bahan baja stainless, aluminium, tembaga lan logam liyane, kekandelan motong maksimal sing ditemtokake dening sumber plasma kanthi kaputusan. Biasane, piranti sing dipigunakaké déning sumber daya laut ing Amerika Serikat ngasilaké daya plasma, kecepatan pamotongan plasma relatif marang kacepetan oxyacetylene, efisiensi dhuwur, kanthi efektif ngurangi biaya sakabèhé.

Nalika nggunakake oxyacetylene utawa oxyfuel liyane, mung ngethok baja karbon, ngetokake ketebalan 6 ~ 120mm, kayata migunakake obor motong khusus, muncung pemotongan lan gas khusus, gas, ketebatan maksimal nganti 300mm. Pemotongan oxyfuel, pemotongan plasma babagan alon, nanging piring baja sing kandel bisa dipotong, lan nggunakake biaya sing murah.

Piranti bentuk gantri struktur mekanik, saka balok mburi utama, balok sisih mburi, lan balok sing diwangun saka pigura portal, didorong dening motor servo AC, mlaku ing ril. CNC nglereni troli liwat slider tetep menyang ngarep beam, mimpin dening motor servo, liwat drive gear drive, lumaku kanthi guide linear.

Piranti kasebut uga dilengkapi karo piranti penyesuai tinggi obor otomatis lan alat pemancar busur otomatis, penggunaan pemrograman perangkat lunak bersarang otomatis, memungkinkan kontrol otomatis proses pemotongan.

Peralatan sing dipigunakaké grafis berkas pemrograman basa umum umum CNC Programming Language - G kode basa. Berkas G-code bisa diowahi kanthi manual, utawa nggunakake piranti sing ndhukung pemrograman nesting FASTCAM otomatis utawa piranti lunak pemrograman liyane kanggo pemrograman otomatis lan panggonane, pemrograman gampang, pemanfaatan lembar.

SPESIFIKASI


1. Badan mesin

Iki struktur gantri. Salib salib diobati kanthi annealing kabeh kanggo ngilangi stres supaya rigidity apik lan kekuatan dhuwur tanpa deformasi permanen.

2. Ril vertikal

Trek guide vertikal nggunakake ril abot. Lumahing wis dhuwur kanthi presisi sawise nggiling. Dawa ril bisa ditambah lan mudhun miturut syarat pangguna; Ril nganggo gerbang 38Kg / m sing diproses saka permukaan ndhuwur lan sisih sawise mecah karo tegangan lan paralelisme sing dhuwur; dhasar umum nggunakake struktur beton (uga kasedhiya ing baja)

3. Pemegang obor nglereni

Potong obor motong iki nganggo desain tabrakan-kanggo nyegah obor pamotongan sing ora rusak ing produksi.

4. Ril horisontal

Trek guide horisontal nganggo jalur garis lurus kanthi presisi sing dhuwur lan lancar.

5. Reducer perjalanan

Reducer perjalanan adopt reducer gear planet presisi Jerman.

6. Sistem mimpin

Piranti sing didhukung nggunakake Motor Stepper sing nduweni presisi tinggi. (Jepang Panasonic servo opsional)

7. Regulator otomatis regulator dhuwur

Mesin iki nduweni akeh fungsi kayata posisi otomatis, perforasi otomatis, lan perangkat dhuwur sing ngatur dhuwur kapasitansi. Mesin pemotong plasma dilengkapi instrumen tegangan arsip sing diimpor kanthi dhuwur USA.

8. Program lan piranti lunak nesting

FastCam saka Australia

9. Sistem CNC

Iki dilengkapi karo sistem kontrol START USA sing misuwur

10. Ukur trek

Mesin kanthi ngisor 4m gauge diadopsi siji sisi mimpin, mesin kanthi ndhuwur 4m gauge diadopsi dobel sisi didorong kanggo njamin presisi lan mlaku cepet kacepetan dhuwur.

11. Daya pamotongan

LGK (US Hypertherm optional)

FAQ


Q1: Cara milih mesin sing cocok?

Sampeyan bisa nyritakake materi, ukuran, lan panjaluk saka fungsi mesin. Kita bisa

nyaranake mesin paling cocok miturut pengalaman kita.

Q2: Iki sepisanan aku tuku mesin, gampang kanggo operate?

Kita bisa nyedhiyani manual operasi utawa video kanggo nuntun. Yen sampeyan sinau, sampeyan bisa

uga mbantu sampeyan kanthi "Panampil tim" online, kanthi telpon utawa Skype sing jelas.

Q3: Sampeyan bisa ngatur mesin kanggo kula?

Ya, kita menehi solusi sing disesuaikan, nanging ngelingi biaya, kita bakal nyaranake

konfigurasi standar kanggo sampeyan dhisik.

Q4: Apa janjine? Ing kasus mesin break mudhun?

Mesin nduweni garansi 1 taun, bagian gagal bakal diganti gratis yen mesin kasebut

"Operasi normal".

Q5: Kepiye babagan dokumen sawise dikirim?

Kita bakal ngirim kabeh dokumen kanthi online sawise kiriman. Klebu daftar pengepakan, komersial

invoice, B / L, lan sertifikat liyane sing dibutuhake dening klien.

Q6: Wektu pengiriman?

Kanggo mesin standar, bakal 7-10 dina kerja; kanggo mesin non-standar, bakal dadi

20 - 30 dina kerja.

Q7: Kepiye pembayaran?

Biasane kita nampa T / T utawa L / C, yen sampeyan seneng karo istilah liya, ngomongke dhisik.

Q8: Apa sampeyan ngatur kiriman kanggo kula?

Kanggo FOB utawa CIF rega, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan, kanggo EXW rega, sampeyan kudu ngatur

kiriman dening dhewe.

Q9: Kepiye pengepakan?

Langkah 1: film pembungkus bukti banyu kanthi proteksi busa ing saben pojok.

Langkah 2: Paket kothak kayu sing apik karo baja sabuk.

Step3: Simpen spasi maksimal kanggo muat kontainer.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: jiaxin
Tegangan: 3-phase 380V
Rated daya: 18.5kw
Ukuran (L * W * H): 2000 * 6000mm
Bobot: 1000kg
Sertifikasi: CE
Warranty: Setahun
Service Sawise-Sales: Dukungan pihak katelu ing luar negeri sing kasedhiya
Wilayah kerja: 2000 * 6000mm
Kekuatan kerja: 0.5-200mm
Kacepetan pamotongan: 0-8000mm / min
Daya: 8.5KW
Tegangan input: 3phase 380V
Frekuensi: 50Hz
Saiki: 60A utawa 100A
Transfer file: antarmuka USB