mesin pemotong plasma plasma stainless steel

Mesin pemotong bench cnc arc

Deskripsi Produk


1.Y axis mengadopsi motor ganda karo pembalap ganda. XYZ sumbu ril sepur, kanthi lancar, kanthi akurasi dhuwur. (pilihan: alur alur)

2. Desain pancaran cahaya, rigidity apik, bobot lampu lan inertia obah cilik.

3. Kinerja apik ing nglereni huruf sing padhang kanggo iklan lan saluran aksara ing papan permukaan logam

4.Kerjaku bebarengan karo mesin iklan liyane, kayata router CNC lan liya-liyane, ningkatake efisiensi kerja

5.kelampahan pemotongan cilik, ora kacepetan dhuwur pemotongan dhuwur, akurasi dhuwur lan sistem biaya kontrol CNC murah, Auto Arc, tingkat kesuksesan arcing luwih saka 99%

6. nganjurake supply power plasma lan obor pemotongan domestik sing kondhang.

Spesifikasi teknik


Ukuran kerja1300x2500
Kacepetan gerak 20000-25000mm / min

Kacepetan proses

200-20000mm / menit
Dictate formatHPGL, G CODE
Motor Stepper motor
Angle Cut 1,8 derajat
Nyekeli torsi2.35nm / 24kg.cm
Pasokan listrik generator listrik380V 50 / 60Hz
Pasokan listrik mesin220V 50 / 60Hz
X, Y drive systemRak lan drive pinion
Z axisScrew driver Pitch = 5mm
Sistem kontrolDSP System
Piranti lunakInggris Artgrave Software
Plasma generateMade in China (not fixed)
Opsional US Hypertormance (efek luwih apik)

Aplikasi


Kerang kulit mesin lan produk elektronik, pratandha iklan, kerajinan, kebun wesi, pabrik mobil, bangunan kapal, aksesoris listrik, papan pemotongan.

Sample


Saliyane cnc router, kita uga nyedhiyakake mesin pemotong laser lan engraving, mesin tandha, YAG / Fiber / Plasma logam mesin pemotong. Yen sampeyan kasengsem, monggo klik gambar ing ngisor iki.

FAQ


Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita perusahaan, sing nggawe mesin laser lan cnc router, karo 14 taun pengalaman ing wilayah Pabrik. pabrik kita dumunung ing kutha Jinan, China, Welcome to visit pabrik kita kapan.

Q2: Kadospundi kula saged ndamel mesin paling apik kangge kula?

Sampeyan bisa nyritakake materi apa wae sing digunakake, rinci karya dening gambar utawa vedio supaya bisa ngadili apa mesin kita bisa ketemu karo kebutuhan sampeyan utawa ora. Banjur kita bisa menehi model paling apik gumantung pengalaman kita.

Q3: Iki pisanan nggunakake mesin iki, gampang kanggo operate?
Kita bakal ngirim sampeyan manual lan guide vedio ing basa Inggris, bisa ngajari sampeyan carane operate mesin kasebut. Yen sampeyan isih ora bisa sinau cara nggunakake, kita bisa mbantu sampeyan kanthi piranti lunak bantuan online "Teamviewer".

Q4: Yen mesin nduweni masalah ing panggonan, kepiye carane aku bisa?

Kita bisa ngirim bagian sing gratis menyang sampeyan ing periode babar pisan yen mesin duwe masalah ing "panggunaan normal".

Q5: Model iki ora cocok kanggo kula, apa sampeyan duwe model sing luwih dhuwur?

Ya, kita bisa nyedhiyakake akeh model. kayata periklanan, cnc router logam, kayu cnc router, lan liya-liyane.
Penggantian sawetara bagean adhedhasar kabutuhan sampeyan. Ing ndhuwur sing paling populer. Yen sampeyan ora bisa ketemu syarat sampeyan, banjur celathu. Kita duwe kemampuan kanggo nggawe khusus miturut requirement sampeyan!

Q6: Kepiye carane ngirim mesin kanggo aku?

Biasane, kita ngirim kapal kanthi kapal laut, ngirim mesin saka Pelabuhan Shanghai, China menyang pelabuhan kutha, banjur kapal pengangkut kapal bakal ngontak sampeyan kanggo njemput mesin ing pelabuhan. biaya pengiriman dening segara murah banget, sing bakal ngirit total biaya sampeyan.

Q7: Bisa ngatur rancangan mesin kanggo kula yen kabeh model standar sampeyan ora cocok kanggo karyaku?

Ya, yen sampeyan duwe grafis desain, kita bisa nggawe mesin miturut rancangan, kita duwe kemampuan OEM sing sugih ing sawetara taun kepungkur.

Q8: Apa istilah pembayaran sampeyan? Apa wektu pengiriman sampeyan?

Istilah bayaran kita 30% deposit sadurunge produksi mesin, sawise rampung produksi, kita bakal ngirim sampeyan video digunakake mesin lan nyoba video supaya sampeyan mriksa, sawise sampeyan konfirmasi kabeh ok, sampeyan kudu pembayaran imbangan kanggo kita, banjur kita hubungi pangangkut kami kanggo ngirim mesin kanggo sampeyan, sakwise mesin dikirim, kita bakal ngirim kabeh dokumen pengiriman barang supaya sampeyan bisa njaluk mesin ing port sampeyan kanthi sukses.

Rincian cepet


Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
wilayah kerja: 1300 * 2500mm
Kacepetan gerak: 20000-25000mm / min
Kacepetan proses: 200-20000mm / min
Dictate format: HPGL, G CODE
Motor: Motor Stepper
Potongan sudut: 1,8 derajat
Nyekeli torsi: 2.35nm / 24kg.cm
X, Y drive system: Rack and pinion drive
Z axis: Screw driver Pitch = 5mm