pemotong plasma cnc bakar portable, mesin pemotong gas plasma api

hot-selling-small-portable-automatic-CNC-sheet-cutting-machine298

Potong CNC Flame Plasma Portable, mesin pemotong gas plasma api


I.Produk kaluwihan:

1. Mesin pemotong plasma portabel Portable mini kompak

struktur lan minangka produk nganyari lan ngupgrade becik kanggo ngganti

alat pemotong sangkar genggam, alat pemotong plasma genggam,

mesin potongan pandang profil lan troli pamotol otomatis.

2. Dianggo kanthi gampang lan fleksibel

3. Tanpa situs tetep lan kanthi obah acak.

4. Bisa ditrapake kanggo njaba / njaba.

5. Bisa ngilangi macem-macem bahan logam saka gambar apa wae.

6. Rampung apik. Umumé, ora perlu ngolah permukaan luwih dhisik sawise ngethok.

7. Iki kasedhiya karo kaluwihan kayata automasi dhuwur, operasi gampang,

akurasi dhuwur, reliabilitas dhuwur, rega murah, lan operasi & pangopènan prasaja lan liya-liyane.

Fungsi II.Unique:

(1). fungsi tampilan grafis

(2). Antarmuka basa Inggris lan 9 basa liyane

(3). Perpustakaan grafis banget, 48 grafis

(4). fungsi koreksi pelat baja

(5). Kerf bisa kanthi otomatis menehi ganti rugi

(6). Cutting bisa terus nalika daya gagal

(7). Tombol terus-terusan bisa rampung

(8). Posisi lan pemotongan bisa ditindakake kanthi acak

(9). Potong off-line bisa rampung:

(10). Fungsi upgrade online

Data teknis
KetikJIAXIN-1530
Tegangan input220 ± 10%
Range Cuting sing efektif (X * Y)1500 * 3000MM
Ukuran sumbu Y (mm)3550*273*60
Mode pamotonganPemotongan plasma lan pemutaran Flame
Torch Lifting Distance120mm
Pakaryan Kerja± 0,2 mm / m
Kacepetan nglereni50-3000MM / MIN
Motong kekandelan (semangat)5-150MM
Potongan ketebalan (plasma)Gumantung ing sumber Plasma
Gas pemotonganOksigen + Asetilena utawa propane
Tekanan GasMax 0.1Mpa
Tekanan oksigenMax 0.7Mpa
Sarana operasiFASTCAM

Fitur:


1.All paramèter plasma bisa disetel ing sistem sing luwih akurat lan visually.Arc kecepatan reaksi dhuwur luwih cepet
2.Higat tegangan kanthi fungsi posisi kanthi cepet, tegangan rendah kanthi fungsi dhuwur arc canggih, supaya obor obor guncang lan instabilitas
3. Ing njero ruangan luwih gedhe kanggo ngobati obor plasma,
4.Lighter, kurang dimuat, Gampang instalasi lan pangopènan, peralatan bisa digunakake kanggo luwih akeh wektu.
5.Y axis Ukuran trek (mm): 3550 * 273 * 60 (ngethok nyata bisa luwih)
6.Cutting obor angkat jarak: 120mm

Warranty


Tujuane kanggo nyedhiyakake garansi bagéan sing paling apik kanggo para pelanggan.

We offer 12 months parts warranty and require proof photographic or

item sing bakal dikirim maneh menyang bengkel kanggo penilaian lan review.

Garansi kita ora ngliputi babagan:

Misleading

2. Ora nyatakake pratikel lan kacilakan ing ngisor iki

kontrol manungsa

3.Freight ing biaya panuku

4.Klaim garansi kabeh bakal ditampa kanthi cepet lan profesional

cara

1.FAQ ...... About Delivery Delivery

Q ... Apa istilah pangiriman kanggo nggawe bisnis karo kita?

A ... Biasane kita ngirim pengiriman ing istilah FOB.Nanging, istilah

saka CIF lan C & F sing bisa ditampa saka klien.

2.FAQ ...... About Delivery Time

Q ... Apa wektu ngirim sawise menehi urutan?

A ... Biasane iku njupuk babagan 10days sawise kita ditampa mudhun

pembayaran. Nanging, iku bakal gumantung ing lini produksi kita

jadwal (klien wektu nyetel urutan) lan komplikasi

saka item.

3.FAQ ...... Babagan Pembayaran Term

Q ... Apa istilah Pembayaran?

A ... Miturut T / T, pembayaran 30% sadurungé lan bayar imbalan 70%

sadurunge pengiriman utawa salinan Bill.

4.FAQ ...... About Min Order

Q ... Apa perintah Min menyang perusahaan sampeyan?

A ... 1 set. Urutan sampel, yen kita duwe saham, kita bakal ngirim metu

produk ing 1 minggu.

5.FAQ ...... About Advantage

Q ... Apa keuntungan perusahaan sampeyan?

A ..... Kita wis diekspor lan layanan kanggo luwih saka 50 negara.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V
Rated daya: 160W
Ukuran (L * W * H): 1500 * 3000mm
Bobot: 175KG
Sertifikasi: CCC
Warranty: 1 Taun
Layanan sawise-sales: Ora ana layanan jaban rangkah sing disedhiyakake
Efek Cutting Range (X * Y): 1500 * 3000MM, bisa disesuaikan miturut permintaan sampeyan
OEM: ditrima
Nama: Portable CNC Flame Plasma Portable, mesin pemotong gas plasma api
Tegangan input: 220 ± 10%
Mode pamotongan: Pemotongan plasma lan pemutaran Flame
Software Nesting: FASTCAM utawa STARCAM
Torch Lifting Distance: 120mm
Pakaryan kerja: 0.2mm
Kacepetan: 50-10000MM / MIN
Obor Dhuwur Kontrol: WITH

,