mesin pemotong cnc plasma portable lan mesin pemotong gas otomatis dengan trek baja

portable-factory-good-quality-CNC-Pipe-profile-plasma-cutter338

Potongan CNC Metal Plate Portable Gas Flame & Plasma Cutting Machine


Mesin pemotong otomatis ndhukung pemotongan plasma lan pemotongan gas. Mesin pemotong plasma CNC bisa dipigunakaké kanggo nyuda macem-macem bahan logam sing angel kanggo ngobong gas, éwadéné efek pemotongan banget khusus kanggo logam non-ferrous kayata stainless steel, keunggulan utama aluminium.it yaiku kecepatan kang luar biasa nalika ngurangi cahya plat baja, bisa 5 utawa 6 kaping luwih cepet tinimbang potong gas kanggo lembaran baja karbon biasa, kanthi kerf sing apik lan luwih tipis lan warping panas sing luwih cilik. paling ora ana area sing kena pengaruh panas.

Mesin pemotong plasma cnc iki minangka peralatan pangethah modern sing dikendalikake program digital, ing saliyane kanggo otomatisasi operasi pemotongan, uga nduweni presisi nglereni dhuwur, pemanfaatan materi sing dhuwur, efisiensi produksi dhuwur. Mesin pemotong CNC luwih akeh digunakake ing proses produksi kanthi antarmuka dialog man-machine sing apik, fungsi dhukungan kuwat.

Fuction:


1.Cut wae bidang pesawat rumit.
2. Efek nggeser (X, Y) 7500 * 1500mm.
3.Mung swithching ing Inggris, Rusia, Perancis, Portugis, Spanyol dll, kanggo sistem kontrol CNC.
4.Mbuat file 1000 file program sing bakal dipotong.

Advantage:


1.Long urip, bagéan utama kabeh nggunakake merek kondhang.
2.Pestisi tinggi, efisien, kualitas kinerja.
3. Sistem CNC portable, volume cilik, bobot ringan, gampang dipindhah, ora ngisi papan sing tetep.

1.Sunting


2. pemotongan plasma


Parameter teknis


ProdukSerat CNC plasma utawa mesin pemotong gas
ModelZNC-1500A
Tegangan inputAC 220V ± 10% 50 / 60Hz
Lebar pemotongan efektif≤1500mm
Dawa pemotongan sing efektif≤7500mm
Mode pamotonganPotong api / pemotongan plasma
Gaya motorStepper motor
Mode Drivesiji-sisi
Ketebalan gas5-150mm
Ketebalan PlasmaGumantung ing sumber plasma
Kacepetan nglereni10-6000mm / min
Tindak priksa± 0.3mm / meter
Gas pemotonganOksigen + Asetilena / Propane
Kontrol tinggi oborDikontrol dening motor listrik
Kanggo nyukur geni
Tampilan layar7 "Layar warna-warni LCD
Ninggalake piranti lunak (program)FASTCAM
Opsinjaba utawa dibangun ing dhuwur controller obor Plasma (THC)
, ,