mesin pemotong plasma cnc api tunggal

mesin pemotong plasma cnc kanthi lampiran engraving

Deskripsi Produk


Mesin ZL1630 Flame and Plasma Cutting CNC Portable, kinerja apik prodhuk, antarmuka man-machine nyaman, operasi ramah lan perangkat lunak bersarang kuat lan konfigurasi hardware berkualitas tinggi, minangka mesin pemotongan becik.

ZL1630 nyilem lan mesin pemotong plasma sing gampang dilisensi kaya struktur portabel lan siji-lengen. Wutah maksimum maksimal 1.6 meter lan panjang motif sing efektif bisa langgeng. Antarmuka operasi sistem kontrol numerik ngemot pirang-pirang basa, operasi sing gampang lan dilengkapi karo piranti lunak nesting FastCAM. Aluminium alloy guide rail lan single-side drive. Mesin iki bisa ngatur sistem kontrol dhuwur dhuwur obor / plasma obor otomatis, ndhukung nyala lan pemotongan plasma.

Aplikasi


Mesin CNC Flame and Plasma Cutting nduweni fungsi lengkap, jurusan otomatisasi dhuwur, presisi pemotongan dhuwur, kualitas apik, karakteristik stabilitas dinamis sing kuwat, utamane digunakake kanggo nancepake piring logam saka maneka warna bentuk nyala lan pemotongan plasma.

Fitur


Kualitas apik
Operasi gampang
CNC nyala lan mesin pemotong plasma
Struktur portabel lan tunggal
Aluminium alloy guide rail
Presisi pamotongan dhuwur
Kinerja apik saka produk
Nyaman antarmuka man-machine
Piranti lunak nesting kuat
Kuwat dinamis kuat
Konfigurasi hardware sing berkualitas tinggi
Digunakna kanggo nampilake permukaan logam kanthi manéka warna

Spesifikasi


Tegangan daya: 110 V, 60 Hz
Pandhuan dalan lebar (sumbu X): 2,2 m (7,2 ft)
Pandhuan garis ril (sumbu Y): cocog karo 3.5 m (11.5 kaki)
Lebar pemotongan efektif: 1,6 m (5,2 ft)
Dawane kanthi cepet: 3 m (9,8 kaki) utawa sing cocog
Flame cutting cutting: 8 - 150 mm (0.3 - 5.9 inch)
Ketebalan Plasma: Cocog pasokan listrik
Ngalih tliti: 0.01mm / langkah
Tipe drive: siji-sisi
Maks. kacepetan: 4000 mm / menit
Jarak kadohan: 0 - 70 mm (0 - 2.8 inci)
Asor relatif: 90%
Suhu sekitar: 0 - 45 ºC (32 - 113ºF)
Mode kontrol dhuwur plasma: THC
Mode kontrol dhuwur Flame: Tombol kontrol elektronik
Gas pasokan plasma: Atmosfer (kompresor udara)
Gas nyala: Oksigen & LPG / Propane / Asetilena / Batu bara gas

Paket Konten


1 x Mesin host
1 x Panuntun rilitan transversal (perakitan sumbu X)
1 x pipa guide longitudinal (Y axis)
1 x Torch assembly
1 x 5m Kabel daya
1 x kabel lampu obor Plasma
2 x kren Crossbar
1 x 3m Plasma papat inti busur kabel
1 x Tambah meksa arus
1 x awak angkat plasma kanthi posisi otomatis
2 x tabung gulungan
1 x Antarmuka pangiriman gas
2 x Wrenches
1 x G20 mesin pot mulut
1 x Software dongle
1 x Programming software CD
1 x Certificate, Manual pengguna sistem, Manual operasi mekanik

Warranty:


1.Iki item teka karo 24 sasi Manufacturer's Warranty saka tanggal pelanggan dituku. Kahanan khusus bakal dicathet kanthi cetha ing dhaptar.
2.Yen barang sampeyan wis rusak ing transit utawa dadi gagal ing periode garansi, please email kita nganggo gambar utawa video kanggo nunjukake masalah.
3.Sampeyan kudu mriksa kabeh kanthi teliti sawise sampeyan nampa bingkisan, apa karusakan kajaba DOA (Dead-On-Arrival) ora bakal dijamin yen sampeyan salah.
4. Produk gantian disedhiyakake karo babar pisan padha karo produk bali.

,