gantry cnc plasma cutting machine

Plastik gantungan CNC gantungan dan mesin pemoles api dirancang khusus kanggo pemotongan piring logam, dicirikan karo otomatisasi lan efisiensi dhuwur, operasi sing gampang lan wektu sing suwe. Plastik CNC lan mesin pemotong semangat iku struktur gantry, jembatan trek horisontal nduweni spesifikasi: 2m, 3m, 4m, 5m, 6m, 7m, 2m, 3m, nganggo drive tunggal, 3m, 4m, 5m, 6m, 7m nganggo dual drive lan guide lineal. Jumlah lan jenis obor sing opsional miturut syarat kedhaftar,

(1) Nggawe trek ndarbeni dhuwur-intensitas, dhuwur-kacepetan lan dhuwur-presisi fitur.
(2) Desain antarmuka manungsa manungsa nggawe mesin gampang sinau lan operate, lan duwe fungsi lengkap.
(3) Dilengkapi fungsi pemotongan CNC portabel lan bisa nyirepake baja karbon, stainless steel lan non-ferrous plat logam.
(4) Mbisakake konversi CAD menyang file program sing bisa ditularake menyang mesin utama dening USB kanggo motong piring menyang sembarang wangun.
(5) Kanthi rong mode nglereni: Cut Nyala Flame & Plasma.
(6) Cina, Inggris, Prancis, lan Portugis sing siap digunakake.
(7) Bisa kanthi otomatis ngapresiasi lan mulihake nalika daya mati.
(8) Piranti fungsi THC (kontrol dhuwur obor): Kanthi kanthi otomatis nyetel dhuwur obor miturut saran saka owah-owahan sing dhuwur plate, THC bisa njaga efek apik sajrone ngurangi kerusakan bentuk obor lan manut umur urip sing nozzles.
(9) Kanthi piranti indikasi status.
(10) Kanthi fungsi pangreksan tutup proteksi, ngalih jarak lan dual-speed.
(11) Kompatibilitas plasma domestik lan plasma merek manca.