pipe cnc plasma cutting machine

Mesin potong cnc plasma kami bisa ngecor pipa kayata miter. Mesin bisa nindakake bolongan ing, bolongan bunder lan garis centet garis dening posisi diheren kanggo pipa karo diameter diamèter. Mesin iki bisa nindakake pelana kayata miter ganda, ngethok pipa tambahan sing eksentrik, motong tambahan pipa tambahan sing eksentrik lan motong pipa tambahan sing nyebrangake oblik. Mesin bisa nindakake bolongan persegi panjang. Mesin bisa ngukur pipa ends.

Sistem kontrol China banget populer, luwih gampang kanggo nginstal lan operate, njamin produksi aman sak wektu kerja. Struktur rancangan prasetel nyuda gesekan lan ngangkat kanthi mantep sing ningkatake akurasi. Sumber daya lan sistem kontrol sing kuwat, kuat, kuat, konsumsi bahan bakar sing kurang, operasi sing gampang, Keluwesan sing dhuwur.

Keuntungan teknis

1. Beam: Ngadhepake struktur kothak kothak, nyegah stres kanthi perawatan panas, nduweni rigiditas apik, ora deformasi, presisi tinggi, bobot cahya lan inersia cilik.

2. Bingkai drive longitudinal (bingkai pungkasan): Garis pandhuan horisontal dipasang ing ujung loro, sing bisa nyetel tingkat komprèsi roda eksentif ing ngisor bingkai drive kanggo njaga kabeh mesin ing arah sing stabil nalika gerakan kasebut. Penagih bledhe dipasang kanggo nyapu lebu sing ana ing permukaan ril pedoman kapan wae.

3. Drive longitudinal lan lateral: Kabeh duwe rak peralatan presisi kanggo transmisi. Ril guide horisontal digawe saka piring piring miring kanthi presisi, ril guide longitudinal digawe saka résik-ril sing diproses (heavy rail), lan gear pengurangan diadopsi reducer gear presisi sing diimpor kanggo ngalami pemotongan arah utawa pamotongan cermin sing padha.

Kemajuan produksi

1. Api pintu cnc dan mesin pemotong plasma cocok untuk pemotongan presisi maneka warna ketebalan baja karbon, stainless steel lan lembaran logam non-ferrous.

2.Sebarang CNC bisa nindakake pemotongan lan pemotongan kualitas tinggi saka baja karbon 5-300mm. Mesin pemotong plasma CNC bisa nindakake pemotongan lan pemotongan kualitas apik saka stainless steel, baja karbon lan logam non-ferrous kanthi tebal 1.0-150mm.