portable cnc cutting machine

Gerbang longitudinal sing diimpor dening panuntuning linear dual axis presisi, transmisi horizontal kanthi ekstrusi aluminium lan komponen, stabilitas panularan, akurasi dhuwur. Bisa ngukur angka-angka bidang komplit kanggo pemotongan nyala oxyfuel lan mesin pemotong plasma, bebas pindhah, ora nyathet panggonan sing tetep. Digunakake ing industri otomotif, galangan kapal, petrokimia, kapal boiler lan tekanan, mesin rekayasa, mesin cahya lan industri liyane, utamane kanggo permukaan potongan tunggal lan produksi massal.

Aplikasi:

Industri iklan, pemotongan seni lan kerajinan, piring logam, etc

Fitur:

1.Transfer guide, slider papat bola kaping pindho, kemampuan loading abot, operasi lancar, presisi tinggi, umur panjang.

2. Motor stepper lan driver stepper-dhuwur, sumbu Y nganggo drive dual-motor, kanggo nggawe operasi kecepatan tinggi nganti 20 meter ing sadhuwure kacepetan garis kosong, kanthi spindle daya dhuwur bisa ningkatake kecepatan ukiran liyane.

3. struktur baja saklar, temperatur temperatur dhuwur sakwise welding kanggo ngilangi perawatan kaku, distorsi sing bebas, kuwat lan urip sing tunggal.

4. Plasma kanthi kacepetan potong dhuwur, presisi tinggi, irisan cilik, apik. Ing sistem CNC tradisional, cara kontrol apik kanggo nglereni, supaya pangolahan sekunder.

5.Sabanjure plasma dipotong, yen obor plasma bisa ngeculake sembarang titik, njupuk obor metu saka mesin, nyetel obor, banjur obor bakal kanthi otomatis bali menyang titik break

6.Plasma bisa kanthi otomatis ningkatake fungsionalitas, fungsi ignisi otomatis, sajrone wektu kerja, bisa sewenang-wenang nyetel kecepatan munggah lan mudhun, nanging kanthi kinerja stabil.

7.Using sistem kontrol domestik CNC majeng, kompatibel karo type3 / Artcam / Castmate / Ucancam lan macem-macem CAD / CAM Desain Software.