table cnc plasma cutting machine

Mesin pemotong plasma cnc meja diadopsi desain terpadu uga kombinasi CNC, transmisi mekanik lan pemanasan termal. Sing ndadekake teknologi dhuwur, presisi dhuwur lan mesin pemantauan dhuwur. Antarmuka apik manungsa njamin gampang operatin gand proses cepet kanggo macem-macem workpiece.

1) Struktur prasaja, gampang di instalasi lan operasi.
2) Ngadopsi komponen merek misuwur ing donya ing bagean pneumatik, bagian listrik lan bagian operasi.
3) Desain kompak, struktur stabil, bisa dipotong dening wangun 2D kompleks lan ndhukung pemecahan oxy-fuel lan plasma. iki ditrapake kanggo nyuda bahan metallic lan logam industri ing jero ruangan lan njobo.
4) Mesin potong meja CNC dilengkapi perangkat lunak pemrograman khusus FastCAM / Starcam / sing gampang dipelajari lan kanthi otomatis bisa ngowahi gambar menyang mesin pemotong CNC.