Mesin pemotongan cnc plasma praktis desktop kecil

mesin pemotong plasma cnc

Fitur Plasma Cutting Machine


1). Beam nggunakake desain struktural cahya, kanthi struktur rigiditas sing apik, bobot mati bobot lan inertia gerakan cilik.

2). Struktur gantri, sumbu Y dipakai sistem dual-driven dual-motor, X, Y, Z sumbu semua menggunakan rel dua lurus yang membuat mesin mengendarai lancar dengan presisi tinggi.

3) .Canthi ngemot karakteristik telu dimensi LED, ing panel logam lan lantai, akurasi bisa tekan indikator sing apik. Dilengkapi karo piranti advertise liyane (mesin blister, mesin engraving), mbentuk iklan pipa pangolahan tembung.

Luwih ngatasi cara pangolahan manual tradisional. Ngapikake efisiensi kaping pirang-pirang.

4). Tutuk tutuk cilik, tidy, lan nyegah pengolahan sandhangan kapindho.

5). Bisa digunakake kanggo sheet wesi, sheet aluminium, lembaran galvanis, piring baja seratus, piring logam lan sateruse.

6). Kacepetan dhuwur, presisi dhuwur, lan biaya sing murah.

7). Sistem kontrol numerik mbuwang dhuwur, busur sing mencolot otomatis, kinerja stabil.

8). Support Wentai, Astronautics Haire, software ARTCAM, Type3 ngasilake dokumen cara standar G, uga bisa ngganti perangkat lunak kanggo maca perangkat lunak AUTOCAD mrodhuksi dokumen formulir DXF.

Parameter teknis


Jeneng produkMesin pemotong plasma 9060
Wilayah kerja900 * 600mm (1325,1530, 2030, 2040, 2060 opsional)
AplikasiCutting metal, kayata stainless steel, baja karbon, besi, aluminium, dsb
Cara motongPlasma cutting + Flame cutting + Drill
Sistem kontrolKontroler Starfire / Mulai controller
Sistem pengemudiLeadshine driver & Stepper motor
Guide railRil bunder (ril alun-alun Hiwin opsional)
Supplier daya plasmaChina Huayuan power supplier 63A / 100A / 120A / 160A / 200A
Pemasok listrik Hypertherm US 45A / 65A / 85A / 105A / 125A / 200A
Bagean opsionalRotary ditambahake ing sisih meja
Kepala pangrangsal api
Kepala siram
Servo motor
Debu nyegah tutup
Tabel banyu, lan liya-liyane

Ngumpul bagean


Aplikasi


Industri sing dituju
Baling Bangunan, Konstruksi, Peralatan, Perlengkapan Angkutan, Industri Aerospace, Bangunan Jembatan,
Industri Militer, Tenaga Angin,
Struktural Baja, Kontainer Boiler, Mesin Pertanian, Kabinet Laminasi Kabinet, Elevator
Pabrikan, Mesin Tekstil,
Lingkungan perlindunganEquipment, Ect.

Material sing ditrapake
Aluminium, Tembaga, Titanium, Nikel, Besi, Galvanized Sheet, Baja Putih, Titanium Plate, Karbon
Baja, Baja Karet, Baja Baja,
Composite Metal

Sampel


Sample rotary


Layanan sampurna sawise-sale


1). 2 jamin garansi kualitas, mesin karo bagian utama (ora kalebu barang sing perlu)

diganti gratis

yen ana masalah sajrone masa garansi.

2) Pangopènan prasaja gratis.

3) .Kesain latihan gratis ing pabrik kita.

4) .Kita bakal nyedhiyakake bagian sing bisa dianggo ing rega agensi nalika sampeyan kudu diganti

5) .18 jam on line service saben dina, dhukungan teknis gratis.

6). Macine wis diatur & dites sadurunge delivery.we bakal njupuk foto mesin lan nggawe

mesin sing digunakake kanggo mesin, sawise njupuk persetujuan sampeyan, banjur kita bakal nulis kapal.

7) .Mbutuhake layanan teknis menyang lawang (Kita duwe insinyur profesional kanggo menehi mesin

instalasi lan pangopènan instalasi) yen pelanggan mbayar biaya tiket.

8) .Yen sampeyan duwe masalah nalika nggunakake. Sampeyan perlu teknisi kita kanggo ngadili ngendi

masalah iku lan mbantu sampeyan ngatasi. Kita bisa nyedhiyani penampil tim lan skype karo cam ampe

kabeh masalah sampeyan dipecah.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V
Rated Daya: 10KW
Ukuran (L * W * H): 3200 * 1750 * 1400MM
Bobot: 800KGS
Sertifikasi: CE, CO, SGS
Garansi: 2 tahun garansi
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Model: 1325/1530/1560
Power Supply: 63A / 100A / 160A / 200A
Kontrol sistem: CNC Controller
Transmisi: Kancing rak + kisi alun-alun
Sistem Driving: Leadshine langkah motor
Worktable: worktbale waos
Kacepetan pamotongan: 0-100mm / min
Wilayah kerja: 1300mm * 2500mm / 1500 * 3000mm / 1500 * 6000mm
Tipe mesin: Hydraulic Saw Machines
Mode pamotongan: Pemotongan Plasma + Pemutaran Flame