mesin pemotong cnc plasma portable

China-portable-cheap-CNC-plasma-cutting-machine-for-aluminum-and-stainless-steel-plate111

Mesin pemotong cnc plasma portable


1.Features Of Plasma Cutting Machine:

1). Akurasi Kurang Dhuwur Lan Dhuwur

2). Nggabungake Panggonan Cilik

3). Ngoperasikan Kanthi Efisiensi Tinggi

4). Perkakas secara Otomatis Kanthi Presisi Tinggi lan Nggunakake Bahan èfèktif

5). Iku Disain Desain, Lampu Bobot Lan Ukuran Cilik

6). Iku Gampang Kanggo Pindhah, Cocog Kanggo Situs Indoor Utawa Outdoor

7). Sistem Kontrol Dirancang Dadi Lan Dikembangaké Kanthi Program Optimized,

Gampang Kanggo Mangerteni Lan Operasi

8). Antarmuka Operasi, Sederhana Lan Cetha, Bisa Nyimpen Swara 80 Program

9). Layar LCD Saka Dinamis lan Statis Tampilan Graphics Bisa Ngubah File CAD Kanggo

Programmed Salah Ing Komputer Lan Ngirim
Dadi Mesin Kanthi Flash Disk USB Sakdurunge Kinerja Pemotretan Otomatis Ana uga

Diprodhuksi dening Nyisipake Instruksi Prasaja
Ing Mesin Kanggo Pemrograman Cutting.

2.Parameter:


ModelJIAXIN1530 CNC Plasma cutting machine (Model liyane opsional)
Ukuran kerja1500 * 3000mm (4.3x8.2ft) (Ukuran kerja liya opsional)
Telung sumbu akurasi posisi balesan± 0,05mm
Precision proses± 0.35mm
Sistem transmisiX, Y: Taiwan Hiwin presisi tinggi, nada résolusi ningkat garis panduan + rak

Z: kontrol bolongan busur

Maks. kacepetan nglereni15000mm / menit
Tegangan kerjaAC220 / 50HZ
Sistem kontrolSistem pemotongan plasma STARFire

Standar dhuwur arsip tegangan piranti

Dhukungan piranti lunakFASTCAM, AutoCAD, etc
Format pandhuanG kode
Sistem driveStepper motor
Pasokan listrik plasmaChina Huayuan 63/100/160 / 200A (Opsional Hypertherm - 45A, 65A, 85A, 105A, 125A, 200A)

3.Aplikasi Plasma Cutting Machine:


1) .Applicable Industries

Baling Bangunan, Konstruksi, Peralatan, Perlengkapan Angkutan, Industri Aerospace, Bangunan Jembatan,

Industri Militer, Tenaga Angin, Struktural
Besi, Kontainer Boiler, Mesin Pertanian, Kabinet Listrik Kapas, Produsen Elevator,

Mesin Tekstil, Perlindungan Lingkungan
Peralatan, Ect.

2) .Akselan sing bisa dipigunakaké

Aluminium, Tembaga, Titanium, Nikel, Besi, Galvanized Sheet, Baja Putih, Titanium Plate, Baja Karbon,

Stainless Steel, Baja Alloy, Logam Gabungan

4.Samples:


5.Sawise ngedol layanan:


1). Penjamin kualitas 2 taun, mesin karo bagian utama (ora kalebu barang sing arep ditrapake) bakal diganti

gratis (sawetara bagéan bakal dikelola) yen ana masalah nalika periode garansi.

2) Pangopènan prasaja gratis.

3) .Kesain latihan gratis ing pabrik kita.

4) .18 jam on line layanan lan email saben dina, free technical support.We bakal reply sampeyan ing 24 jam

sawise nampa masalah mesin sampeyan.

5). Mine wis diuji lan diatur sadurunge delivery.We bakal njupuk foto mesin lan nggawe

mesin sing digunakake kanggo mesin, sawise njupuk persetujuan sampeyan, banjur kita bakal nulis kapal.

6) .Mbutuhake layanan teknis menyang lawang (Kita duwe insinyur profesional kanggo menehi instalasi mesin

commissioning and maintenance) yen pelanggan mbayar biaya tiket.

7) .Yen sampeyan duwe masalah nalika sampeyan nggunakake. Sampeyan perlu teknisi kita kanggo ngadili

ngendi masalah iku lan mbantu sampeyan kanggo ngatasi. Kita bisa nyedhiyakake penampil tim lan skype karo cam ampe

kabeh masalah sampeyan dipecah.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V
Rated Power: 8.5KW
Ukuran (L * W * H): 2500 * 290 * 260mm
Bobot: 300kg
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 1 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Jeneng produk: mesin pemotong cnc plasma portabel cilik
Power Supply: hypertherm
Kacepetan pemotongan: 1-30 m / menit
Sistem kontrol: starfire
Sistem nyopir: motor stepper
Tabel-tabel: Tabel singkong
Piranti lunak lukisan: Fastcam
Ril: rali babak
Aplikasi: Industrial Metal Cutting
Wilayah kerja: 1500mm * 3000mm