mesin pemotong meja cilik mesin pemotong plasma cnc

Aluminium-Gantry-CNC-Plasma-flame-Cutting-Machine45

mesin pemotong meja cilik mesin pemotong plasma cnc

Parameter mesin


Model1325 1530 2030 (mesin pemotong plasma cnc)
Wilayah kerja1300x2500mm utawa 1500x3000mm utawa 2000x3000mm
meja kerjameja serrated (sawtooth)
Struktur MesinKursi bedhil kaleng / tugas berat
RilTaiwan Hiwin Square rails (pilihan ABBA)
MotorMotor stepper lan driver (pilihan Servo)
karo kompresor udaraKanggo nglangi sirah sing nglereni, jupuk slag
Kacepetan nglereni15-20m / min
Motong kekandelanGumantung saiki sumber daya plasma
Daya listrikHuayuan Power (USA Hypertherm for option) 63A 100A160A 200A
Sistem kontrolSTARFIRE utawa START
Piranti lunakFastcam / Artcam / Tipe 3
Bilah baja katon mesa untuDrive plug Ray 860
Mode kerjaNon-kontak busur
Otomatis mencolot busarkinerja stabil, sing nyatakake iku tingkat sukses ndhuwur 99%.
Ketepatan akurasi posisi± 0,05mm
Precision proses± 0.3mm
Mode transfer fileAntarmuka USB
Tegangan input3 phase 380V kanggo sumber daya, 220V kanggo mesin
Packingpacking internasional plywood standar.
Ukuran mesin3520x2320x1340mm (minangka 1325)

Material sing ditrapake

baja karbon rendah, tembaga, wesi, aluminium lan galvanis,
titanium sheet lan sheet metal liyane.

Industri sing dituju

lembaran pangolahan lan produk elektronik,
iklan pratandha, kerajinan, kebon wesi, pabrik mobil, bangunan kapal, listrik
aksesoris, papan motong

BrandDaya (A)Max cutting thickness (mm)
China Power supply63A8-12mm
100A18-25mm
160A25-35mm
200A30-40mm
300A40-50mm
USA Hypertherm power supply45A5-8mm
65A8-15mm
85A12-20mm
105A15-25mm
125A25-35mm
200A30-40mm
260A40mm
300A50mm

Kaluwihan


1 Tipe gantry lan kotak dikepalan, annealed, urip sajrone urip, mantep lan langgeng ing kahanan abot lan kondisi siklus tugas dhuwur.
2 Gap kurang transmisi gearing, stabil lan mulus mlaku kanthi kacepetan dhuwur, supaya bisa ngrambah kualitas potong sing apik.
3 Obyek otomatis terpadu kanthi controller dhuwur otomatis, tetep dhuwur ing antarane obor obor lan potong karya, supaya kita bisa entuk kualitas potong sing paling apik.
4 Bisa ngetokake potongan obyek kanthi saperangan obor bebarengan, bisa nambah efisiensi potong
5 Biaya panggunaan lan pangopènan sing kurang, dispensing pangopènan khusus, antarmuka operator ramah, gampang dipelajari
6 Reliable, aman sistem CNC, pemrograman otomatis, optimisasi nesting lan path tindik, supaya kita bisa nyimpen baja sacara efektif

Rincian produk


Sampel


FAQ


1.Apa aku bisa ngerti yen mesin iki cocok kanggo kula?
Sadurunge nindakake, kita bakal nyedhiyani saben rincian mesin kanggo referensi, utawa sampeyan bisa nyritakake karya karya sampeyan, teknisi bakal nyaranake mesin sing paling cocok kanggo sampeyan.
Salajengipun, kita saged damel sampel wonten ing saderengipun kangge sampeyan mriksa manawa lukisan panjenengan kasedhiya.

2. Yen masalah mesin, apa sampeyan menehi layanan?
Kaping pisanan, kita bakal langsung miwiti ngatasi masalah, manawa perlu staf ing wektu sing kepungkur bisa dibantah, staf ukiran watu ukiran kita bakal teka ing 3 dina kerja (miturut jarak).

3.Carane nggawe apa ukiran watu, carane njaluk cukup.
CNC engraving perlu alat-alat pemotong, kita umum ora langsung nyedhiyani, kita bakal nelpon sampeyan saka Partner, ordering tool langsung dening sampeyan. Kita nyoba aja, kanggo ngurangi kesalahpahaman

4. Yen mesin duwe masalah, apa sampeyan bisa mbantu?
Bagian gratis bakal dikirim menyang sampeyan ing wektu garansi, lan ana 24/7 dukungan teknik liwat email lan telpon.
Staff sawise-sales bisa teka ing bengkel sampeyan yen masalah durung bisa diatasi.

5.Sampeyan apa maneh kanggo mesin sing kothak meter meter?
Mesin engraving makarya efisiensi lan kerumitan desain, ambane proses, pangolahan materi lan ease.
Dadi perkiraan wektu sing ala, diukir ing kaca sampel perusahaan karo data sampling praktis sing terkait kanggo referensi.

Dhasar Info


Jeneng: Plasma Cutting Machine
Kawontenan: Anyar
Sistem Kontrol: Starfire utawa Mulai
Ril Ngirim: Taiwan Hiwin utawa Abba
Cutting Thickness: 0-50mm
Tegangan: 220V kanggo Mesin, 380V kanggo Plasma Power
Cutting Speed: 0--8000mm / Min
Tipe Mesin: Tipe Portable
Min Line Width: 0.1nm
Garansi: 12 Sasi
Trademark: JIAXIN
Paket Transportasi: Standard Export Case Plywood
Spesifikasi: 1500x3000mm
Asal: Jinan, China
Kode HS: 8456110090