table saw cnc plasma cutting machine

Piring stainless steel plate cutting machine

Aplikasi mesin cnc plasma cutting


Pengolahan pigura njaba saka produk elektromekanik, pratandha iklan, hiasan, seni besi, manufaktur kendaraan, bangunan kapal, peralatan listrik, bahan piring logam lan industri liyane.

Spesifikasi mesin pemotong plasma

Parameter ModelMesin pemotong plasma industri 
ModelJIAXIN-1325JIAXIN-1530JIAXIN-2040 
Ukuran kerja1300 * 2500mm1500 * 3000mm2000 * 4000mm 
Telung sumbu Ngulangake akurasi posisi± 0,05mm 
Precision proses± 0.35mm 
Sistem transmisiX, Y Taiwan Hiwin presisi tinggi, nada résolusi ningkat garis panduan + rak

Z kontrol kendhali busur

 
Maks. kacepetan nglereni15000mm / menit 
Tegangan kerjaAC220 / 60HZ 
Sistem kontrolSistem pemotongan plasma START Beijing

Standar dhuwur arsip tegangan piranti

 
Dhukungan piranti lunakFASTCAM, AutoCAD, 
Format pandhuanG kode 
Sistem driveMotor stepper (Optional Taiwan AC servo motor) 
 

Daya plasma

Huayuan 60A-200A

Diimpor US Powermax 60A-200A

 
Kemampuan ngupil dayaHuayuan domestik 0.5-25mm

Seri Powermax US 0.5-30mm

 
Tekanan kerja0.65-0.7Mpa

Spesifikasi mesin pemotong plasma cnc


START system

Pandhuan ril alur linier

FASTCAM software

Standar CE

Transmisi roda gigi

Advantage of cnc plasma cutting machine


Supplier daya plasma (Opsional: 63A / 100A / 160A / 200A)

(1) Rangka tugas berat karo tabel swatooth, presisi tinggi, kapasitas bantalan gedhe; nggunakake long-term, ora deformasi.

(2) Taiwan Hiwin Square rail lan rack gear transmission.High speed, akurasi tinggi, Noises murah,

gerakan koordinat stabil lan akurat.

(3) Sistem kontrol starfire digawe ing usaha gabungan Sino-US lan software desain FastCAM Jerman

kanthi fungsi nyimpen materi otomatis.

(4) Suplai listrik plasma hypertherm bebarengan adjuster tekanan arc dhuwur sensitif.

Timer otomatis bisa milih jarak sing paling apik antarane gunane plasma lan gawe kanthi otomatis

kanggo njamin ngukur akurasi dhuwur.

5) Sistem anti kutub (Opsional)

Nalika nglereni matal, yen salah siji bagéan sing macet, sistem anti tabrakan bakal ngrasa, pemotongan plasma

mesin sing mandheg, bakal ngreksa sirah kanggo nglereni plasma saka karusakan

6) Rotary (Opsional)

Pandhuan asli gerbong

struktur mesin stabil

Gampang nyedhiyakake gudang

Stepper motor lan drive

Kita nganggo salah siji merek paling apik saka motor Leadhead stepper motor lan drive, ora bakal kelangan langkah, tetep presisi karo rancangan kabel Indah kita

kothak kontrol
Kothak kontrol luwih akeh kanthi umur dawa, desain khusus bisa nyisihake panas.

Jeneng: Sistem kontrol
Brand: START
Asli: Beijing
Reliabilitas sing dhuwur, nyegah campur tangan lan petir kanthi kuat plasma, mundhak, bisa ngatasi konversi kanthi bebas ing basa Inggris

Tabel SAWTOOTH cocok kanggo bahan logam potong, lan nalika ngethok logam, bakal ngrusak meja minimal, kanthi wektu urip sing dawa. lan dipasang karo bal bunder bisa ngunggah materi luwih gampang

Sumber daya Huayuan
Efisiensi tinggi, konsumsi energi sing kurang, nyuda biaya.

Sawise Sales Service mesin pemotong laser


1. Insinyur kita bisa menyang teknologi dhukungan negara yen perlu.
2. Insinyur kita bisa layanan ing akhir minggu lan liburan efektif.
3. Insinyur kita bisa nyambut sampeyan 24 jam online.
4. Insinyur kita bisa nglatih sampeyan kanthi gratis yen sampeyan teka kanggo ngunjungi kita.

Warranty mesin pemotong laser

1. 18 wulan njamin mesin kabeh.

2.Pilihan bagean (ora kalebu consumables) bakal diganti gratis yen ana masalah sak periond babar pisan.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V
Ukuran (L * W * H): 1500 * 3000mm
Bobot: 1000KG
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 1 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Nama produk: Table Saw Cnc Plasma Cutting Machine
Tipe: CNC Cutter
Mode pamotongan: Plasma Mung. Flame
Sistem kontrol: DSP
Daya: Huayuan (Made
Kecepatan pamotongan: 0-10000mm / menit
Aplikasi: Baja Karbon lan logam liyane
Mesin Tipe: Mesin Pemotongan Hidrolik Mesin
Potongan ketebalan: 0-30mm
Werna: Abang