mesin pemotong cnc plasma tipe Tabel kanthi pemotongan plasma air dan pemotongan nyala

paling murah murah cnc industri plasma pemotongan mesin kanggo aluminium

Deskripsi Produk


Mesin Plasma Tabel Tabel yaiku mesin potong cilik sing dikembangake Jiaxin , Mesin pamotongan iki kurang lan gampang kanggo mindhah. Paling cocok kanggo perusahaan cilik lan medium.

FiturModelJIAXIN3015
Mode pamotonganPlasma / Flame
SeriMesin Pemotongan Tabel
UkuranPanjang balok2200mm
Dawa ril3500mm
Efek potongan (X * Y)1500 * 2500mm; 1500 * 3000mm
Kacepetan nglereni0-200000mm / min
Ngalih kecepatan> 12000mm / min
Pakaryan Kerja± 0,2 mm / meter
FungsiARC THCOpsional
Ngontrol systermUniversitas Shanghai Jiaotong
Tegangan kerja220V, 50Hz
Bahan mesin6063 aluminium housing

Fitur utama:


mesin pemotong cnc plasma tipe Tabel kanthi pemotongan plasma air dan pemotongan nyala

1, nglereni programmable manawa bagean-bagean wangun pesawat.
2, tampilan gambar dinamis, gampang sinau, langsung saka file CAD komputer menyang file program, liwat disk U kanggo host, kanggo entuk pemotongan gambar, sampeyan uga bisa langsung ing setelan program inang.
3, ril lan slider nggunakake logam campuran aluminium sakabèhé kanthi nggambar suhu dhuwur mati, ngganti mode roda paragraf lawas. Kanggo njamin kestabilan operasi sistem lan akurasi kabeh
4, kabeh gerakan longitudinal saka mesin kanthi cetakan presisi dhuwur lan guide komposisi roda, supaya jitter vertikal lan horisontal.
5, ndhukung macem-macem basa bisa diowahi kanthi bebas.
6, terjangkau, entheng lan portabel, gampang operate, stabilitas lan kuat. Pengayoman interferensi plasma frekuensi dhuwur.
7, ningkatake sub-tracking busur plasma, kanthi otomatis bisa ndeteksi dhuwur plat kanthi otomatis nyetel, kanthi efektif supaya bedhil lan busur busur lan gagal liyane, kanthi efektif nyediakake urip ing tutuk.
8, kanthi plasma domestik lan plasma sing diimpor cukup apik

Rincian produk:


Ngontrol systerm
Sertifikat kontrol kita digawe dening Universitas Shanghai Jiaotong.
Sampeyan bisa milih luwih saka 45 jinis potongan foto
Ana kontrol kacepetan ing pojok otomatis.
> Ndhukung pinggiran pinggiran, nglereni nutup
Sampeyan bisa nemokake fungsi Power off, memori pangreksan breakpoint.

F1600 ARC THC

Ing proses penyesuaian dhuwur otomatis, kanggo mesthekake yen tekanan arc asring tansah rapet karo tekanan arc pesawat, bedane ora beda statis.

Sajrone proses elevasi otomatis, setelan voltase busur bisa diowahi kanggo ngukur dhuwur obor kanthi cepet nalika nglereni.

Bahan pamotongan:


mesin pemotong cnc plasma tipe Tabel kanthi pemotongan plasma air dan pemotongan nyala
Peralatan iki cocok kanggo baja karbon, aluminium, stainless steel, lembaran galvanis, piring titanium lan bahan logam liyane
Prodhuk iki bisa diterapake ing macem-macem pangolahan prodhuk mekanik, industri iklan lan proses kerajinan.