mesin pemotong plasma welding

CNC Cutting Machine, CNC Plasma Cutting Machine, CNC profile cutting machine

Description for Mesin pemotong plasma welding

Fitur


a. X, Y sumbu sing digunakake dening rak presisi dhuwur lan pinion kanthi kecepatan tinggi

b. X, Y, Z sumbu karo Garis Jalur Impor, Presisi tinggi, bisa diandelake mantap lan dipercaya.

c. Daya dhuwur, dhuwur-pamisah AC drive kanggo nambah akurasi mlaku motor, mesin mlaku alon-alon, kurang swara

d. Humanized design reclaimer, operasi luwih aman lan luwih trep

e. Transmisi macem-macem sing luwih canggih, transmisi langsung bisa dadi USB, output langsung disk U, lan ndhukung panyimpenan file kaping akeh

f. Sistem plasma CNC profesional, breakpoint support terus ngukir, proses breakpoint, proses lan fungsi liyane wilayah

Spesifikasi Teknis


Modeljiaxin1630jiaxin1630
X, Y area kerja1280x2500mm1550x3000mm
Bajing LatheStruktur baja nganggo sink banyuStruktur baja nganggo sink banyu
Cutting Speed200-1200mm / menit200-12000mm / min
Travel Speed≤15000mm / min≤15000mm / min
Format pandhuanG-CODEG-CODE
Konsumsi Daya8000w8000w
Tegangan pasokan Plasma380V 50 / 60HZ380V 50 / 60HZ
AntarmukaUSBUSB
Busak langkah awalOra bisa mlebuOra bisa mlebu
Mode nyopirGear rodaGear roda
Dhuwur saka Z sumbuTegangan arcing kanggo ngreset luwih dhuwurTegangan arcing kanggo ngreset luwih dhuwur

 

WernaWerna warna
LogoLogo Customized for CNC Plasma Cutting Machine
MOQMOQ cilik, 1sets
Wektu Pengiriman(1) 30-60 dinten -Yen pengin ngatur kiriman panjenengan

(2) 25 dina - Kanggo Standar kita

OEM DiterimaYa
Certification availableYa
CNC SystemDelem, ESTON ......
Pengepakan Rincian20GP, 40GP, 20 OT utawa LCL
Kapasitas Produksi200 / set Welding mesin pemotong plasma Per Bulan
Istilah pembayaranL / C, T / T, D / A, WESTERN UNION, GRAM MONEY

JIAXIN Machinery Group Advantage:


1. Price Competitive: Sampeyan bisa ketemu budget lan paling laris bisnis banget.

2. OEM ditampa: Kita bisa gawé sembarang desain panyuwunan.

3. Layanan apik: We treat clients as friends.

4. Good Quality: Kita duwe sistem kontrol kualitas yang ketat. Good reputasi ing pasar.

5. Fast & Delivery: We have diskon gedhe saka forwarder (Long Contract).

Inovasi kanggo OHA Machinery Group

Quality & Service: Ing JIAXIN, prioritas # 1 kita tansah nyediakake klien kita karo produk kualitas apik lan layanan customer unggul.

Cepet Lead Time: We are darmabakti kanggo nyediakake cepet-turn-around kaping lan karya banget hard kanggo mesthekake yen kabeh deadlines sampeyan ketemu

Bebarengan Prices: We terus-terusan usaha kanggo golek cara ngurangi biaya produksi kita, lan ngliwati nyimpen liwat kanggo sampeyan!

Awareness Brand: Tujuan saka sembarang merek kuwat iku entuk tingkat kesadharan sing nampilake idea kualitas lan nilai menyang kabeh pelanggan potensial.

Penawaran khusus: Supaya bisa njaga pinggiran kompetitif, kita terus-terusan ngajak tawaran spesial ing Brake Braket paling apik, migunakake barang peralatan lan layanan desain. Hubungi istilah dodolan kanggo ndeleng carane bisa mbantu sampeyan nyimpen dhuwit akeh.

Informasi Umum:

Kita seneng banget ing karya kita lan ing macem-macem produk sing kita tawarkan. We are experienced in servicing the Southeast Asia market, South America, European market and Africa market. Wigati dimangerteni menawa produksi kaping pamindhahan gumantung ing item tartamtu lan jumlah item.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shanghai, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN Mesin pemotong plasma welding
Tegangan: 220V
Rated Power: 8.5KW
Ukuran (L * W * H): 1300 * 2500mm
Bobot: 1200kg
Sertifikasi: ISO9001, ISO, CE, SGS
Garansi: 14 Wulan, 13month
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Mode pamotongan: Plasma lan Flame
Motong kekandelan: 6-200mm
Kacepetan pamotongan: 200-12000mm / min
Daya plasma: 380V 50 / 60HZ 3PH
Power Supply: 220V 50 / 60HZ 3PH
Bahan pemotongan: MS SS
Tipe mesin: Motong